Ekologiset lämpöeristeet

Tarjoamme Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan alueella tuhansien puhallettujen kohteiden kokemuksella monipuolisen valikoiman laadukkaita ratkaisuja pientalokohteista aina suuriin julkisiin rakennuksiin.

Laajentuneeseen valikoimaamme kuuluu kolme erittäin laadukasta ja ekologista puhallusvillaeristettä.

Kokonaisvaltaista palvelua!
Lisäeristyskohteissa ja eristeiden vaihdoissa saat meiltä koko palvelun. Tarvittaessa poistamme vanhat eristeet suurtehoimurilla pölyttömästi. Tarkastamme että kaikki on kunnossa ja teemme tarvittavat korjaukset esimerkiksi höyrysulkuihin, viemäriputkien ja piipun juurien villoituksiin sekä asennamme mahdolliset tuuliohjaimet. Lopuksi viimeistelemme kohteen valitsemillasi eristeillä.

Kysy tarjous!

HUNTON NATIVO,
PUUKUITUINEN PUHALLUSERISTE

Käyttämällä luonnonmukaista puukuituista Hunton Nativo puhalluseristettä autat omalta osaltasi vähentämään hiilidioksidi -ja muita kasvihuonepäästöjä. Eriste valmistetaan kestävästi valmistetusta puusta ja on sataprosenttisesti kierrätettävää.

www.hunton.fi

EKOWOOL PREMIUM
PUUKUITUINEN LÄMMÖNERISTE

EkoWool on huokoista, kevyttä ja kosteutta tasaavaa, joka on valmistettu kierrätyspaperista kuidutetusta materiaalista johon on lisätty haihtumattomia palon -ja lahonestomateriaaleja. Ekowool eristeet ovat hengittävä, kosteutta säätelevä ekologinen lämmöneristysmateriaali.

www.ekowool.fi

ISOVER INSULSAFE
PUHALLUSVILLAERISTE

Isover InsulSafe puhallusvilla on pääosin kierrätyslasista (yli 80%) valmistettua lämmöneristettä ja sen valmistuksessa käytetään uusiutuvaa energiaa. Puhallusvilla soveltuu sekä uudisrakennuksien että vanhojen rakennusten lisälämmöneristykseen. Isover InsulSafe kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1 eli se on palamaton rakennusmateriaali.

www.isover.fi